Mai multă grijă pentru pietonii din Satu Mare, mai multe măsuri pentru siguranța lor!

Primăria Municipiului Satu Mare a implementat mai multe măsuri menite să asigure confortul pietonilor și care pot să scadă riscul accidentelor rutiere în zonele cele mai aglomerate din municipiu. Astfel, s-au iluminat suplimentar prin corpuri LED a trecerilor de pietoni în peste 50 de locații din municipiu, dintre care amintim: Drumul Careiului, Bulevardul L. Blaga, Str. Cloșca, 1 Decembrie, Botizului, Rodnei, Corvinilor.

S-au realizat marcaje preformate cu mesajul „Atenție copii!” pe străzile Ion Vidu, Fabricii, Inăului, Micu Klein, precum și marcaje desenate pe trotuar înainte de trecerile de pietoni, astfel încât să atragă atenția asupra faptului că pietonilor le este interzis să vorbească la telefon în timpul traversării.

„Pentru siguranța pietonilor și a participanților la trafic în general, căutăm soluții pentru evitarea incidentelor de orice fel. Tocmai de aceea am realizat iluminarea suplimentară prin corpuri LED a trecerilor de pietoni, marcaje cu mesajul „Atenție copii!” înainte de trecerile de pietoni, astfel încât să atragă atenția. Siguranța pietonilor și a celor care participă la traficul rutier este una din prioritățile Primăriei Municipiului Satu Mare”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Prioritare sunt trecerile de pietoni din jurul școlilor și cele care sunt amplasate pe cele mai aglomerate artere de circulație. Vor fi marcate cu astfel de mesaje peste 50 de treceri de pietoni.

Toate măsurile luate au fost supuse atenției Comisiei pentru siguranța circulației din cadrul Primăriei și au avizul Biroului Rutier Satu Mare.

Primăria Municipiului Satu Mare va continua implementarea măsurilor care privesc siguranța pietonilor și reducerea riscului de accidente.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 6 octombrie 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.