Expoziția ”Școala viitorului prin ochii copilului de azi”, cu ocazia Zilei Educației

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni, a participat la expoziția ”Școala viitorului prin ochii copilului de azi” organizată de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și găzduită de Muzeul Județean.

Celebrarea Zilei Educației printr-o expoziție de desene realizate de elevi este poate cea mai potrivită modalitate de a ilustra gândurile și simțămintele copiilor, modul lor direct de raportare la un viitor a cărui fundație se pune încă din școală.

Consiliul Județean Satu Mare este profund interesat și implicat în actul educativ, susținând financiar mai multe instituții de învățământ, cu convingerea că o investiție în viitor este condiția noastră esențială de a asigura progresul general al societății.

Cristian Valer Beșeni i-a felicitat pe micii artiști expozanți pentru fantezia, talentul și bucuria cu care au realizat lucrările din această expoziție.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 7 octombrie 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.