Jandarmii sătmăreni alături de cei din țară donează sânge pentru cei aflați în nevoie

Lipsa acută de sânge din spitalele României a reușit să mobilizeze o instituție. Astfel în zilele de 7 și 8 noiembrie, jandarmi din toate unitățile Jandarmeriei Române se vor prezenta la Centrele de Transfuzie Sangvină și vor dona sânge pentru viață.

La nivelul unității sătmărene au răspuns apelului peste 20 de militari care vor dona sânge pentru semenii noștri aflați în nevoi, dar și pentru Rebeka Barabas, eleva premiantă a Școlii din Căuaș, în vârstă de doar 13 ani care se află internată la Spitalul Oncologic din Cluj Napoca, unde se luptă cu o boală dificilă, limfom non-hodgkin.

Și pentru că nepăsarea nu există în vocabularul jandarmilor sătmăreni, zilele următoare, bonurile primite cu ocazia donării de sânge se vor transforma în alimente pentru familia fetiței.

Aceasta este cea de-a treia acțiune de donare colectivă de sânge organizată la nivelul unității noastre de la începutul anului 2021.

Nu rămâneți nepăsători. Fiți curajoși. Vă invităm alături de noi pe drumul faptelor bune. Căci faptele bune nu costă nimic. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 7 octombrie 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.