Jandarmi din toată țara au donat în ultimele două zile 500 litri de sânge pentru spitale

În ultimele două zile, 1000 de jandarmi s-au mobilizat și au donat 500 litri de sânge pentru spitalele din toată țara, pentru campania ”Donează sânge, salvează o viață!” Într-o perioadă în care, sistemul medical are nevoie de noi toți, am înțeles că fiecare gest, oricât de mic, poate însemna enorm pentru cei care au cu adevărat nevoie.

Evenimentul maraton de donare desfășurat în ultimele 48 de ore face parte din campania umanitară „Donează sânge, salvează o viață!”, realizată în cooperare cu Patriarhia Română și Centrul de Transfuzie Sanguină din cadrul Spitalului Militar.

Campania a fost inițiată în anul 2012 de către Patriarhia Română, iar din anul 2014 aceasta a fost extinsă la nivel național, participând astfel mai multe instituții publice, printre care se numără și Jandarmeria Română.

La nivelul Jandarmeriei Române, campania s-a desfășurat în mai multe unități teritoriale din țară, iar la nivelul Capitalei, 150 jandarmi au participat la această campanie umanitară.

La sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, a donat sânge și comandantul Jandarmeriei Române, colonel Alin Mastan, alături de adjunctul inspectorului general, colonel Marian Brâncoveanu.

Scopul acestei campanii este de a dărui o șansă la viață cât mai multor semeni aflați în situații dificile și care au nevoie de sânge pentru a supraviețui.

Cu gândul că gestul nostru va aduce bucurie câtorva oameni încercați de boală, Jandarmeria Română adresează tuturor celor ce înțeleg valoarea salvării unei vieți umane îndemnul de a participa pe viitor la nobila acțiune a donării de sânge.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 8 octombrie 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.