Primăria Municipiului Satu Mare: Schimbări privind acordarea ajutorului de încălzire

Persoanele care doresc să depună ajutorul pentru încălzire pot ridica de marți, 12 octombrie, de la Direcția de Asistență Socială (Al. Ilișești nr. 4) sau pot descărca de pe site-ul Primăriei (www.primariasm.ro) formularele de cereri, care vor trebui completate. Perioada de preluare a cererilor pentru luna noiembrie este 18.10.2021 – 30.10.2021, de luni până joi, între orele 08.30 – 13.30.

Date fiind schimbările legislative, în acest an, limita maximă a veniturilor până la care o persoană poate beneficia de ajutoare pentru încălzire este de 1.386 de lei de persoană în cazul familiilor şi 2.053 de lei în cazul persoanelor singure.

Pentru obținerea acestor ajutoare, solicitanții vor prezenta la sediul Direcției de Asistență Socială Satu Mare o cerere însoțită de documentele justificative privind componența familiei, veniturile realizate și bunurile aflate în posesie. Pentru evitarea acordării de drepturi necuvenite, Direcția de Asistenţă Socială Satu Mare poate solicita informații de la instituțiile/autoritățile competente, pe bază de protocol (ANAF, DITL).

Orice modificare intervenită în componenţa familiei şi a veniturilor acesteia se comunică Direcției de Asistenţă Socială Satu Mare, în termen de 5 zile de la data modificării, prin depunerea unei cereri de modificare având atașate documentele justificative.

Mai multe detalii se pot consulta pe site-ul Primăriei Municipiului Satu Mare www.primariasm.ro sau pe site-ul Direcției de Asistență Socială www.dassatumare.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 11 octombrie 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.