Cea de-a IX-a ediție a concursului de desene cu ocazia Zilei de 25 Octombrie, la Carei

Cu ocazia Zilei de 25 Octombrie, Direcția de Cultură Carei organizează cea de a IX-a ediție a concursului de desene pentru elevii din clasele I-IV și V-VIII, cu ocazia aniversării a 77 de ani de la eliberarea ultimei brazde de pământ românesc.

Regulament:

– Desenele vor fi realizate pe foi A3 (bloc mare de desen), care vor avea trecute la subsol numele autorului, instituția de învățământ, clasa, profesorul coordonator și vor avea ca subiect: fie momentul istoric al eliberării patriei, fie monumente ridicate în memoria ostașilor români care s-au jertfit pentru eliberarea țării.

– Un elev poate înscrie în concurs o singură lucrare

– Lucrările se vor depune la Biblioteca Municipală Carei, de luni până vineri între orele 8-16, până în data de 22 octombrie 2021 sau pot fi trimise prin poștă sau curier pe adresa Bibliotecii Municipale: Carei, județul Satu Mare, cod 445100, strada Iuliu Maniu 10-12 (în curtea Centrului Cultural).

Desenele vor fi expuse timp de o săptămână în Castelul Károlyi, iar cele mai bune creații vor fi premiate cu cărți și diplome.

În concurs se pot înscrie și concurenți din alte localități, nu doar din Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 12 octombrie 2021. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.