Ministrul tineretului și sportului, Carol Novák: Sportul românesc trebuie regândit

Ministrul tineretului și sportului, Carol-Eduard Novák, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și prefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamás, au avut o întâlnire cu oamenii de sport din Satu Mare, antrenori, sportivi, reprezentanți ai cluburilor sportive, antreprenori care susțin mediul sportiv.

Ministrul campion Novák Eduard vrea revitalizarea sportului prin amenajarea taberelor școlare, introducerea în programa școlară a unui număr de cinci ore de sport pe săptămână în școli, precum și stimularea performanței prin măsuri unitare la nivel național.

„Trebuie să regândim altfel sportul românesc. Dacă nu recunoaștem problemele, nu vom putea să rezolvăm nimic. Avem nevoie de o strategie comună, bazată pe realitate, o strategie care să fie puternic susținută printr-un parteneriat interministerial, astfel încât să acționăm toți în aceeași direcție”, a declarat ministrul tineretului și sportului, Carol-Eduard Novák.

Direcțiile propuse de ministrul Carol-Eduard Novák în cadrul strategiei pentru sport la nivel naţional au fost apreciate de oamenii din mediul sportiv, fiecare dintre ei având posibilitatea să ia cuvântul pentru a propune sugestii pe fiecare ramură de sport.

”Dacă reuşeşte să ducă la bun sfârşit această strategie şi să o implementeze va fi un moment de referinţă pentru sportul românesc. Pentru a sprijini sportul, Primăria Municipiului Satu Mare va continua să investească în modernizarea bazelor sportive, în susținerea sportivilor de performanță, a sportului școlar și a celui de masă”, a declarat primarul municipiului Kereskényi Gábor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 20 octombrie 2021. Filed under Sport  , Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.