Sumele alocate prin rectificarea bugetului general consolidat al judeţului Satu Mare

Direcția Tehnică are un buget mai mare disponibil pentru lucrările de întreținere curentă a drumurilor județene. Bugetul alocat pentru efectuarea unor lucrări urgente de întreținere a drumurilor județene a fost suplimentat cu suma de 3 milioane lei, în urma votului dat de către consilieri în ședința extraordinară a Consiliului Județean Satu Mare.

Totodată, a fost suplimentat bugetul Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare cu suma de 5,5 milioane lei pentru cheltuieli de personal, precum și pentru unele cheltuieli cu bunuri și servicii.

Rectificarea bugetului general consolidat al Judeţului Satu Mare cuprinde și suplimentarea fondurilor Filarmonicii de Stat ”Dinu Lipatti” cu suma de 890.000 lei, bani alocați în urma hotărârii Guvernului României pentru finanţarea instituţiilor publice de spectacole.

Și Biblioteca Județeană Satu Mare a primit 460.000 lei, din care 234.000 lei sunt alocați de către Consiliul Local Satu Mare pentru amenajarea și dotarea cu rafturi metalice fixe a bibliotecii în noul spațiu, diferența fiind cheltuieli cu personalul.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 20 octombrie 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.