Sătmărean depistat cu portbagajul plin de țigări de contrabandă în valoare de 28.700 lei

Marți, 26 octombrie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare – I.T.P.F. Sighetu Marmației, s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 9.40, a fost oprit pentru control, în municipiul Satu Mare, un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România. Mașina era condusă de către un cetățean român, în vârstă de 22 de ani, din județul Satu Mare, iar în interiorul mijlocului de transport au fost descoperite mai multe colete voluminoase.

Șoferul și autovehiculul au fost conduși la sediul S.T.P.F. Satu Mare. În urma controlului amănunțit asupra mijlocului de transport, în portbagaj a fost descoperită cantitatea de 2.450 pachete de țigări de proveniență extracomunitară. Valoarea acestora se ridică la aproape 28.700 lei.

Totodată, autoturismul, în valoare de 14.000 lei, folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, până la finalul cercetărilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 27 octombrie 2021. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.