Echipă mobilă de vaccinare împotriva COVID – 19, la dispoziția locuitorilor din Ardud

Primăria Orașului Ardud anunță că, având în vedere Campania Națională de Vaccinare împotriva SARS-CoV-2 și ținând cont de reglementările legislative ale Guvernului României și pentru a facilita accesul la vaccinare a unui număr cât mai mare de persoane, dar și pentru a impulsiona dinamica vaccinării, în orașul Ardud se va deplasa o echipă mobilă de vaccinare.

Cetățenii orașului Ardud vor putea astfel evita cheltuielile de deplasare la unul din centrele județene din Satu Mare, precum și alte dificultăți.

În acest sens, Primăria orașului Ardud îndeamnă doritorii să se înscrie pentru vaccinare la numărul de telefon 0261767130, în vederea deplasării echipelor mobile de vaccinare în orașul Ardud.

De asemenea, toți locuitorii orașului Ardud sunt în continuare rugați să respecte cu strictețe recomandările oficiale ale autorităților Statului Român și măsurile de prevenție stabilite, pentru evitarea transmiterii și contactării virusului SARS-CoV-2. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 1 noiembrie 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.