Nici măcar Ordinele de protecție emise de polițiști nu-i pot opri pe agresorii din familii

La data de 30 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați de către o femeie, de 20 de ani, din Tășnad, despre faptul că a fost amenințată cu acte de violență de către soțul ei, provocându-i o stare de temere.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Totodată, polițiștii au emis Ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

Acesta are obligația de a păstra o distanță de minim 50 de metri față de soție și față de cei doi copii minori ai acestora, o distanță minimă de 50 de metri față de locuința femeii, situată în Tășnad.

La data de 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Homoroade au fost sesizați, de către o femeie, de 37 de ani, despre faptul că soțul său, de 36 de ani, a provocat un scandal și i-a cauzat mai multe leziuni la nivelul feței.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au emis Ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului. Acesta are obligația de a păstra o distanță de minim 50 de metri față de soție și față de cei doi copii minori ai acestora, o distanță minimă de 50 de metri față de domiciliu, locul de muncă al soției și școala copiilor.

La data de 31 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați de către o tânără, din Satu Mare despre faptul că mama sa are neînțelegeri cu concubinul său, la domiciliul acesteia.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 30 de ani, din Micula, se afla la domiciliul din Satu Mare al concubinei sale, încălcând astfel dispozițiile Ordinului de protecție emis pe numele său.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii de către bărbat a infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin Ordin de protecție.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 1 noiembrie 2021. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.