Artistul fotograf Eifert János din Ungaria va deschide la castelul din Carei expoziția ”Trup și suflet”

Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, de la ora 16.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de fotografie „Trup și suflet – Test és Lélek”, semnată Eifert János.

Eifert János s-a născut în 1943 în Hódmezővásárhely (Ungaria). Este un reprezentant important al artei fotografice atât din țara sa natală, cât și din străinătate. Creațiile sale nu pot fi incluse într-un stil anume, acesta fiind într-o continuă transformare și căutare de noi subiecte și teme. Acesta realizează fotografii cu tematica dansului, a nudului, a peisajului sau alte teme la alegere.

Își desfășoară activitatea atat ca profesor, cât și ca artist fotograf, autor de specialitate, dar și ca expozant.

Eifert János (2021)

A avut 242 de expoziții personale, peste 2000 de expoziții de grup, în întreaga lume, lucrările sale obținând peste 100 de premii, diplome și distincții. A realizat fotografii în 40 de țări din întreaga lume, având un portofoliu impresionant.

Acesta va fi ultimul eveniment organizat în cadrul „Toamnei Artei Fotografice 2021”, de către Fotoclubul „Vasile Vénig László” din Carei.

Accesul publicului este gratuit, cu respectarea regulilor impuse la data respectivă pentru diminuarea riscului de contaminare cu virusul COVID-19.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 8 noiembrie 2021. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.