Un urmărit general din Timiș a fost depistat ieri de polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au depistat pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei un bărbat pe numele căruia exista emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări. Un alt bărbat este cercetat pentru ultraj de către lucrătorii ITPF Sighetu Marmaţiei după ce a adresat injurii şi cuvinte jignitoare la adresa poliţiştilor de frontieră.

646x404În data de 5 iunie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Tarna Mare au oprit pentru control, pe raza localităţii Batarci, judeţul Satu Mare, un tractor condus de Viorel H., de 32 ani. La solicitarea documentelor, persoana în cauză a adresat injurii şi cuvinte jignitoare la adresa poliţiştilor de frontieră, fapt pentru care a fost condusă la sediul sectorului pentru verificări. Astfel, s-a constatat că permisul de conducere al şoferului a fost anulat din anul 2010, iar numărul de înmatriculare al tractorului era radiat de la începutul anului 2012.

Bărbatul este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat, şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Tot ieri, 5 iunie 2013, la nivelul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei s-au desfăşurat mai multe acţiuni specifice în urma cărora, pe o stradă din localitatea Sighetu Marmaţiei, a fost depistat numitul Levente R., de 26 ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş. Bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit general. Pe numele lui Judecătoria Sighetu Marmaţiei a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la 5 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Bărbatul, împreună cu alte persoane de sex masculin au fost reţinut de poliţiştii de frontieră acum doi ani, în timp ce desfăşurau activităţi de contrabandă cu ţigări de provenienţă ucraineană. Aceştia au încercat să introducă în ţară, peste frontiera de stat o însemnată cantitate de ţigări.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 6 iunie 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.