Prejudiciul pe luna trecută adus de activitățile de contrabandă este de peste 300.000 lei

Potrivit datelor centralizate, angajaţii de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale şi birourile vamale de pe raza judeţului Satu Mare au întreprins, în luna mai 2013, un număr total de 208 acţiuni, în urma cărora au fost constatate 42 de contravenţii în valoare de 49.500 de lei, fiind confiscate 37.453 de pachete de ţigări, au fost reţinute bunuri în valoare de  238.497 lei, un număr de 3 autoturisme fiind reţinute sau confiscate, iar valoarea totală a prejudiciului creat bugetului de stat a fost estimat la 301.282 lei.

viceroy-tigari-contrabandaAvând în vedere rezultatele obţinute în luna mai pe linia combaterii contrabandei cu ţigări şi alte produse supuse accizării, prefectul Eugeniu Avram solicită instituţiilor implicate în această acţiune să manifeste mai multă vigilenţă şi eficienţă pentru a descuraja şi destructura reţelele infracţionale care mai acţionează pe raza judeţului Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 6 iunie 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.