Programul “Ne jucăm şi reciclăm”, organizat de Lions Club și APM Satu Mare a ajuns la final

Ieri, la Casa de Cultură a Sindicatelor a avut loc finalizarea programului “Ne jucăm şi reciclăm”, eveniment organizat de Clubul Lions “Someş” Satu Mare cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, fiind premiaţi copiii care s-au implicat.

concurs-baterii-lions-01Scopul şi funcţia socială a Lionismului este aceea de a veni în folosul comunităţii prin tot ceea ce organizează şi duce la bun sfârşit, dar Lions Club „Someş” Satu Mare a extins paleta preocupărilor sale în folos comunitar, de la lupta cu diabetul şi cu bolile de vedere, la activităţi culturale ştiinţifice şi iată, acum se află la a doua ediţie în desfăşurarea activităţilor de mediu cum este şi prezentul program de colectare de către copiii din grădiniţele judeţului Satu Mare de la cetăţeni, a bateriilor uzate pentru reciclare.

În cadrul acţiunii care a avut loc la Casa de Cultură au fost premiate grădiniţele care au adunat cele mai multe baterii:

Locul 1 – Grădiniţa cu Program Prelungit ”Voinicelul” Satu Mare (236 Kg)

Locul 2 – Grădiniţa cu Program Normal Beltiug (168 kg)

Locul 3 – Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 9 Satu Mare (131 kg)

Grădiniţele au fost premiate cu materiale didactice utile în continuare în procesul de educare a tinerei generaţii.

În cadrul acestui program au fost colectate peste 1.800 kg de baterii uzate. Cursul deconcurs-baterii-lions-01 instruire a educatoarelor s-a desfăşurat sub patronatul APM Satu Mare şi s-a finalizat printr-un concurs care a constat în prezentarea de către educatoarele participante în cadrul concursului a unei lucrări pe temă de mediu şi lionism. Toate cele peste 500 de educatoare participante au primit diploma de participare. În cadrul acestui concurs au fost înmânate următoarele premii:

Locul 1  – Nistor Daniela Grădiniţa cu Program Normal Roşiori – 300RON

Locul 2 – Masca Gabriela Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33 Satu Mare – 200 RON

Locul 2 – Blidar Corina Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33 Satu Mare – 200RON

Locul 2 Vereş Gabriela Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33 Satu Mare  – 200RON

Locul 2-  Simonca Viorica Grădiniţa cu Program Prelungit Draga mea Satu Mare  – 200RON

Locul 3 – Bocsi Erszebet Grădiniţa cu Program Prelungit Vetiş Satu Mare  – 100 RON

Toţi cei peste 5000 de copiii participanţi  la programul “Ne jucăm şi reciclăm” au primit diplome de participare, de asemenea au fost acordate diplome pentru primele 3 locuri copiilor din fiecare grădiniţă care au adunat cele mai multe baterii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 6, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.