„Gala Olimpicilor Sătmăreni”, un succes încă de la prima ediție

Consiliul Judeţean Satu Mare şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare au organizat în seara zilei de vineri, 7 iunie la Casa de Cultură a Sindicatelor prima ediţie a „Galei Olimpicilor Sătmăreni”. Au fost premiaţi 187 de elevi şi 152 de cadre didactice. Printre premianţi s-au aflat şi 25 de olimpici care au obţinut locurile I, II şi III la olimpiadele şcolare.

DSC_0051

Au participat consilierul ministrului Educaţiei, Stelian Fedorca, deputatul Ovidiu Silaghi, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Marem Adrian Ştef, viceprimarii municipiului, dr. Radu Roca şi Marcela Papici, inspectori şcolari, profesori, elevi, părinţi şi părinţi. În cadrul galei a intrat în direct prin Skype pentru a-şi transmite mesajul de felicitare adresat elevilor şi profesorilor şi ministrul Educaţiei, Remus Pricopie: “Am ţinut să fiu alături de dvs. pentru că este un moment important, acela în care îi premiaţi pe cei care au muncit un an de zile, care le-a permis acestor tineri să obţină rezultate deosebite la olimpiade. Nu pot decât să-i felicit, să le mulţumesc profesorilor care au fost în spatele acestor elevi şi să le mulţumim părinţilor pentru efortul pe care-l fac de când s-au născut până astăzi”, a spus ministrul Remus Pricopie.

DSC_0046

Înainte de premiere, elevii olimpici şi profesorii lor s-au reunit pe aleea Corneliu Coposu, de unde s-au deplasat pe muzică de fanfară până în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare. Aici au păşit pe covorul roşu unde au primit câte un fir de trandafir şi au semnat cu toţii într-o carte de onoare. Potrivit inspectorului şcolar general, Mariana Roman, evenimentul a fost un succes chiar de la prima ediţie. Au fost premiaţi elevii participanţi la olimpiadele naţionale, la toate disciplinele şcolare, elevi care au reprezentat la cel mai înalt nivel judeţul nostru. În total au fost premiaţi 187 de elevi participanţi la etapele naţionale, alături de 152 de profesori care i-au pregătit şi însoţit. Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare şi Consiliul Judeţean a organizat această gală ştiind că în spatele acestor rezultate este un efort deosebit atât din partea elevilor cât şi a profesorilor. Gala a fost colorată de numeroase manifestări artistice, iar elevii şi profesorii au primit diplome, plachete şi premii constând în bani.

olimpici10

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 8, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.