Două premii întâi pentru elevii sătmăreni, la etapa interjudețeană a Olimpiadei Satelor din Transilvania

În perioada 10-11 iunie 2013, elevii sătmăreni au participat la Cluj Napoca la Olimpiada Satelor din Transilvania, etapa interjudeţeană, concurs de matematică pentru elevii din mediul rural din clasele a IV-a şi a VIII-a.

1Selecţia lotului pentru această etapă a avut loc prin organizarea unei etape judeţene în cadrul evenimentului intitulat Zilele Matematicii Sătmărene în urma căreia au fost selectaţi 15 elevi – câte trei pentru fiecare din clasele a IV-a – a VIII-a.

Lotul a plecat la Cluj Napoca la data de 10 iunie, însoţit de doamna inspector de matematică, prof. dr. Doina Muntean şi doi profesori, Ionela Pop de la Şcoala Gimnazială Culciu Mare şi Gheorghe Moldovan de la Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit. După două zile care au implicat pe lângă concursul propriu-zis şi o serie de activităţi şi surprize din partea organizatorilor lotul judeţului nostru s-a întors cu un număr frumos de distincţii după cum urmează:

Patru menţiuni

La clasa a V-a: Zvunka Lorena Maria, Şcoala Gimnazială Odoreu, profesor Pal Dana, Oşan Mihai, Şcoala Gimnazială Culciu Mare, profesor Pop Ionela

La clasa a VI-a: Roatiş Andrea, Şcoala Gimnazială Doba, profesor Danci Natalia

Hendre Cristina, Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit, Iojib, profesor Nicoară Anamaria

Două premii trei, astfel: La clasa a VI-a: Zele Mădălina, Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit, Iojib, profesor Nicoară Anamaria

La clasa a VIII-a: Rusz Maria, Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit, profesor Moldovan Gheorghe

2Două premii întâi, astfel:

La clasa a IV-a: Coroian David, Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit, învăţătoare Moldovan Iuliana

La clasa a VIII-a: Pop Diana Patricia, Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit, profesor Moldovan Gheorghe.

De asemenea, trofeul concursului a fost adus în Satu Mare de către elevul Coroian David a cărui lucrare  a fost notată cu punctajul maxim, 100. Elevii au fost premiaţi cu diplome, medalii şi premii în bani.

Felicitări elevilor care au reprezentat judeţul Satu Mare!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 12 iunie 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.