Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Trei şoferi au fost depistaţi de poliţiştii rutieri conducând autovehicule deşi nu deţineau permise de conducere ori exercitarea dreptului de a conduce le era suspendată pentru o anumită perioadă.

amenzi-la-rutiera02-600x397Este cazul lui Dorel G., de 29 de ani, din Carei, care a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri din localitate, în timp ce conducea un autovehicul, din verificări rezultând că tânărul nu figura în evidenţe ca posesor de permis de conducere. Şoferul este anchetat acum pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Alţi doi bărbaţi, din Porumbeşti şi Acâş, au fost surprinşi de echipajele rutiere conducând autovehicule deşi aveau permisele suspendate. Robert E., de 36 de ani, a fost oprit în trafic marţi, în jurul orei 16.00, pe DN 19, în Ciuperceni, iar Ioan Z., de 45 de ani, a fost depistat pe DC 32, în localitatea Dobra, ambii conducători auto fiind cercetaţi pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea acestui drept.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 12, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *