Patru tineri au fost depistați de polițiștii din Hodod după ce au furat 40 kg de cereale

Poliţiştii sătmăreni au depistat în urma anchetelor derulate principalii suspecţi în cazul unor infracţiuni de furt, întocmind pe numele acestora acte premergătoare începerii urmăririi penale.

105241 7 cerealePoliţiştii Postului de Poliţie Hodod, spre exemplu, au fost sesizaţi de un localnic de 69 de ani, care reclama că dintr-o magazie i-au fost sustrase seminţe de cereale, în valoare de 500 de lei. Poliţiştii i-au găsit pe toţi cei 4 suspecţi, dintre care doi minori – Andrei S., de 19 ani, Sandor K., de 28 de ani, K.P., de 16 ani şi L.E., de 12 ani, din Nadişu Hododului – stabilind că aceştia au comis furtul în timpul nopţii. Tinerii au încărcat într-o căruţă 20 de saci cu porumb boabe şi alte 20 kg de seminţe de lucernă şi trifoi, cu intenţia de a le valorifica.

Cei trei suspecţi cu vârsta cuprinsă între 16 şi 28 de ani sunt anchetaţi pentru furtul comis, însă în cazul minorului de 12 ani nu poate fi antrenată răspunderea penală.

Şi poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, extinzând cercetările într-un caz de furt, au ajuns la concluzia că doi dintre suspecţi erau implicaţi şi în sustragerea altor bunuri. Astfel, Andrei V., de 29 de ani şi V.V., de 17 ani, sunt suspectaţi că au sustras pe timp de noapte două biciclete dintr-un garaj situat pe Bulevardul Independenţei din municipiu.

Poliţiştii au reuşit să recupereze bunurile furate, în valoare de aproximativ 1.000 lei, acestea fiind restituite proprietarului păgubit.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 14, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.