Și-a jefuit mătușa și a cheltuit banii furați

Un tânăr este cercetat de poliţişti după ce a furat un telefon mobil şi bani din casa mătuşii sale. Poliţiştii Secţiei 8 Gherţa Mică Poliţie Rurală, anchetând un caz de furt din locuinţă, au depistat în scurt timp principalul suspect, reuşind să recupereze şi o parte din bunurile furate.

hotProprietara casei, o femeie de 54 de ani, din Valea Seacă, a apelat numărul de urgenţă 112, duminică seara, în jurul orei 20.00, şi a reclamat că i-au fost sustrase din locuinţă sume de bani şi un telefon mobil, în valoare totală de 1.300 lei.

Poliţiştii Secţiei 8 Gherţa Mică Poliţie Rurală au demarat de îndată ancheta în acest caz, reuşind înainte de miezul nopţii să-l prindă pe principalul suspect, găsind asupra acestuia şi telefonul furat. Dan C., de 20 de ani, care nu era altul decât nepotul femeii, a cheltuit însă banii furaţi, 50 de euro şi 380 lei.

Tânărul a mai fost cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de furt, fiind trimis în judecată pentru faptele săvârşite în trecut.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 17, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *