“Arta de a trăi cu eleganţă” de Oana Mîndruț, un nou ghid al bunelor maniere

Consiliul Judeţean Satu Mare, în colaborare cu Biblioteca Judeţeană Satu Mare a organizat, joi, 20 iunie, în Sala Multimedia a Bibliotecii Judeţene lansarea cărţii Oanei Mîndruţ, “Arta de a trăi cu eleganţă”, apărută la Editura Facultăţii de Studii Europene din Cluj-Napoca.

DSC_0207La lansare au participat şi au luat cuvântul Angela Câmpian, director interimar al Bibliotecii Judeţene, Sorin Martin Vereş, directorul de cancelarie al Instituţiei Prefectului, Paula Horotan, şef serviciu relaţii cu publicul în cadrul Bibliotecii Judeţene şi Voicu D. Rusu, publicist şi realizator la Nord-Vest TV.

Autoarea a mărturisit că a dorit să-şi lanseze cartea la Satu Mare în aceeaşi zi în care a participat la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” la întâlnirea de 20 de ani de la absolvirea liceului. Pentru ea a fost o adevărată bucurie să-şi lanseze cartea avându-i alături pe foştii colegi de liceu.

Cartea Oanei Mîndruţ aduce în faţa cititorilor o nouă conduită în bunele maniere şi se adresează tuturor cititorilor indiferent de vârstă. Este o carte interesantă şi totodată originală, autoarea fiind formată ca jurnalistă. Suntem tentaţi să credem că ştim totul despre bunele maniere, dar citind cartea, ne vom da seama că mai avem câte ceva de învăţat. Fiecare epocă are obiceiurile şi moda ei. Arta conversaţiei constituie un capitol al cărţii, cu o pondere însemnată. Acest adevărat ghid de comportare ar trebui să se regăsească în biblioteca fiecăruia dintre noi. Sincere felicitări Oanei Mândruţ pentru această carte înţeleaptă şi curajoasă pe care a scris-o.

DSC_0204

DSC_02052

DSC_0212DSC_0213

DSC_0215

DSC_02182

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 21, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.