Un tânăr de 16 ani a ajuns la Clinica de Neurochirurgie din Cluj după ce s-a rănit grav cu flexul

In intervalul 28.06 – 01.07.2013, la Unitatea de Primire Urgente a SJU Satu Mare au fost inregistrati 362 de pacienti care au solicitat asistenta medicala.

flex-stern-ag115d-500w-1864095Un numar de 12 pacienti s-au prezentat la UPU dupa ce au fost intepati de capuse, 5 dupa ce au fost agresati, 5 dupa ce au fost victime ale unor accidente rutiere iar 6 dupa ce au fost muscati de caini. Doi dintre acesti ultimi pacienti au fost copii de 3 si 10 ani, primul fiind muscat la nivelul fetei iar al doilea la nivelul toracelui.

Un alt pacient a fost a adus la UPU dupa ce a suferit un accident grav in timp ce manipula, la domiciliu, un flex. Pacientul, un adolescent in varsta de 16 ani, a suferit mai multe leziuni la nivelul fetei si bratului si o plaga profunda la nivelul orbitei stangi care i-a distrus practic globul ocular. Dupa examenul CT si dupa radiografiile executate s-a constat ca pacientul a mai suferit mai multe fracturi la nivelul craniului (regiunea frontala si regiunea temporala stanga). S-a luat legatura cu Clinica de Neurochirurgie din Cluj iar paceintul a fost transferat la unitatea medicala mai sus amintita unde a fost supus unei interventii chirurgicale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 2 iulie 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.