Acţiuni ale jandarmilor sătmăreni, de combatere a vânzărilor de mărfuri ilicite

Jandarmii sătmăreni au efectuat mai multe acţiuni de combatere a comerţului ilicit, în pieţele sătmărene. 

cduriAstfel în urma acţiunilor desfăşurate în incinta Pieţei de vechituri din municipiul Satu Mare, a fost identificată R. Roxana, de 36 de ani din Satu Mare, care oferea spre vânzare mai multe bucăţi discuri optice de tip CD şi DVD, cu conţinuturi diverse care nu aveau aplicate elementele de identificare.

Jandarmii i-au întocmit femeii actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de ,,oferirea spre vanzare de mărfuri pirat”,  actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

În cadrul aceleiaşi acţiuni a fost identificată R. Ana, de 25 de ani, cu domiciliul tot în municipiul Satu Mare, care oferea spre vânzare mai multe parfumuri contrafăcute.

Şi în acest caz au fost întocmite actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, tânăra fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de ,,punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate” actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 iulie 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.