Andreea Paul: Dezvăluiri incendiare. onlinegazetadesatumare minte!

Articolul de dezvăluiri al sus-numitei gazete ne informează că nume importante din județ sunt chemate la DNA. Să-și facă justiția datoria! O voi repeta întotdeauna. Această informație, spun eu, utilă și importantă pentru comunitate – în spiritul unei mass-media echilibrate, este copleșită de detalii care mai de care mai „bine tocmite”, simulând informarea prin precizia detaliilor. Astfel informația utilă este aruncată în derizoriu, iar eșafodajul mistificării se dezlănțuie caraghios.

Andreea_Vass1Pe scurt, în ceea ce mă privește, totul este o adevărată minciună. Nu-l cunosc pe domnul Simion Tura, nu am susținut sau promovat aceasta persoană în nicio funcție și nici nu am avut echipă de campanie cazată la Valea Măriei de 30 de persoane. Singurul lucru recunoscut: da, sunt deputat al Țării Oașului și, da, sunt prezentă la activitățile importante ale comunității mele.

Precum hoții de rând prinși în flagrant pentru o găinărie oarecare, așa ar trebui să se simtă și manipulatorii acestui articol. Dacă nu simt nevoia să se dea singuri în vileag, publicând acest drept la replică, îmi voi rezerva dreptul de a ne vedea față-n față în justiție. Nicio justificare nu va mai încape atunci. Nicio artă a mistificării nu va mai funcționa. Atunci adevărul se va alege singur de minciună. Să-și facă justiția datoria, onlinegazetadesatumare!

 

Andreea Paul, deputat PDL Țara Oașului

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 10, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.