Gnandt János, Stefan Gnandt și Gnándt Ferenc expun la Castelul Karolyi

Duminică, 14 iulie 2013, de la ora ora 12.30 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei a avut loc vernisajul expoziției de artă plastică a artiștilor plastici Gnandt János, Stefan Gnandt și Gnándt Ferenc. Evenimentul a fost deschis de profesoara Putovits Tünde, care i-a prezentat pe artiști și a spus câteva cuvinte despre creațiile acestora. 
 
DSC_0634 (1)
Un aspect inedit este că la Carei au expus trei artiști plastici din trei țări ale U.E. și anume: Gnandt János din Ungaria, Stefan Gnandt din Germania și Gnándt Ferenc din Marea Britanie. Au mai luat cuvântul Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură, Sport și Turism a municipiului Carei, care le-a mulțumit celor trei artiști plastici pentru faptul că au adus o expoziție de anvergură la Carei și domnul Eugen Kovács, primarul municipiului Carei.
 
Atmosfera a fost întreținută de tinerele talente careiene Putovits Ábel și Beiland Arnold. În fața a peste 100 de persoane prezente la vernisaj, cei doi au interpretat la chitară și pian mai multe compoziții din repertoriul internațional și improvizații de jazz.
 
DSC_0674
Cele 26 de creații poti fi admirate de vizitatori până în data de 27 iulie după programul de funcționare al Muzeului Municipal Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 15, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *