Miercuri la Muzeul de Artă se va deschide o expoziție de artă contemporană israeliană

O expoziţie de artă contemporană va fi vernisată miercuri, 17 iulie, de la ora 18.00, la parterul Muzeului de Artă din Satu Mare. Expozanţii, un grup de cinci artişti israelieni, au în comun faptul de a fi născuţi în România dar trăiesc de mulţi ani în Israel.

muzeul-de-artaGrupul îi are în componenţă pe: Arie Berkovitz, Digi Dekel, Belu Simon Făinaru, Yehudit Matzkel şi Philip Rantzer.

Expoziţia a mai fost organizată în România, la Muzeul Naţional de Artă Cluj Napoca şi la Bistriţa, iar artiştii au mai fost prezenţi pe simezele româneşti şi în alte expoziţii de grup sau personale, precum şi în proiecte comune cu artişti români, la noi în ţară sau prin intermediul Institului Cultural Român la Tel Aviv.

Expoziţia cuprinde lucrări de fotografie prelucrată, grafică și sculptură. Fiecare dintre artişti a avut expoziţii în mari centre culturale ale lumii: Tokio, Bremen, Geneva, Milano, Chicago, Bruxelles, Melbourne, Paris, etc.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 15 iulie 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.