A tâlhărit un magazin de lângă PTF Urziceni și a încercat să scape de poliție

Sâmbătă, 14 iulie, în jurul orelor 20.30, poliţiştii careieni au fost sesizaţi telefonic despre faptul că la un magazin aflat în apropierea punctului de trecere a frontierei Urziceni a avut loc o tâlhărie.

urmaritÎn jurul orei 20.20, în timp ce gestionara, o femeie de 44 ani, se afla în serviciu, în magazin a intrat o persoană de sex masculin, având pe cap o pungă de nylon de culoare neagră iar în mână avea o ţeavă metalică cu care a ameninţat-o, solicitându-i să-i predea banii din seif. De frică, gestionara s-a conformat solicitării şi a predat banii din seif, aproximativ 9.700 lei, după care autorul a ieşit din magazin, fără să o agreseze, părăsind zona cu un autoturism de culoare închisă.

La scurt timp, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Carei au depistat autoturismul suspect, marca Ford Mondeo, trecând la urmărirea acestuia, iar în localitatea Moftinu Mare, conducătorul auto, din autoturismul urmărit, pe fondul vitezei excesive a derapat intrând în coliziune cu  un stâlp.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 15, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.