Pariul care i-a adus moartea unui tânăr de 17 ani: „A pus rămăşag că rezistă”

Un tânăr în vârstă de doar 17 ani a murit după ce a băut o cantitate foarte mare de alcool. Minorul, care era cioban la o stână, ar fi pus pariu că poate bea o sticlă de alcool nerafinat, gestul său nebunesc fiind echivalent cu un act sinucigaş involuntar, după cum au apreciat medicii, scrie monitorulsv.ro.

pariiiru_61755800Tânărul nu a mai avut şanse de a fi salvat şi în condiţiile în care a băut duminică noapte, însă ceilalţi ciobani l-au găsit inconştient abia ieri dimineaţă. Gheorghe Boberschi, din satul Stroieşti, care a absolvit doar patru clase, lucra de un an şi trei luni de zile la o stână aflată pe dealul dintre satele Trei Movile şi Stroieşti. Duminică, minorul de 17 ani a fost în vizită pe la sora sa, unde a consumat două pahare de ţuică, după care s-a mai oprit la un vecin. Aici, rezultă din ancheta poliţiei, ar fi consumat împreună cu acesta în jur de 700 de ml de vişinată.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 5.30, un alt îngrijitor de la stâna la care lucra adolescentul a observat că acesta nu se mai poate trezi. Tânărul era deja în comă alcoolică profundă. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă. Personalul medical a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Doctorul Liviu Cîrlan, şeful Unităţii de Primire Urgenţe Suceava, a declarat că minorul a ajuns decedat la Spitalul Judeţean, după ce în prealabil echipajul de pe ambulanţă a efectuat timp de 50 de minute manevre de resuscitare cardio-pulmonară. "Pacientul era în stop cardio-respirator ireversibil", a declarat doctorul.

Sursa: monitorulsv.ro

 

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 23, 2013. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.