Pasagerii trenului InterRegio Satu Mare-București, la un pas de o tragedie

Locomotiva trenului InterRegio care circula pe ruta Satu Mare – București a luat foc în această dimineaţă înainte de a ajunge în Gara Baia Mare. Mecanicii locomotovei au reuşit să stingă flăcările la timp, evitând astfel producerea unei tragedii.

locomotiva_19764500Un scurtcircuit la generatorul locomotivei a fost cauza acestui incident, în urma căruia trenul a rămas blocat pe şine mai bine de două ore. O parte dintre pasageri n-au mai aşteptat repornirea acestuia, alegând să meargă pe jos până în staţia din Baia Mare.

O locomotivă funcţională a fost trimisă din staţia Jibou, pentru a o înlocui pe cea defectă. Acesta este al doilea incident de acest fel care se produce pe ruta respectivă în mai puţin de o săptămână. Pe 29 iulie, un incendiu a cuprins locomotiva garniturii în localitatea Ileanda, determinând evacuarea pasagerilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 august 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.