Acțiuni ale Poliției Locale împotriva cerșetorilor și oamenilor fără adăpost

În perioada 28 iulie-1 august, poliţiştii locali au intensificat acţiunile pentru depistarea persoanelor fără adăpost şi cerşetorilor de pe raza municipiului Satu Mare. În acest sens au fost identificate 55 de persoane.

cersetoriOamenii legii au sancţionat 17 cerşetori iar în ceea ce priveşte persoanele fără adăpost, nouă au fost predate voluntarilor de la Asociaţia “Stea” şi 29 au fost îndrumate spre localităţile de domiciliu în cazul celor care nu locuiau în municipiul Satu Mare.

Cei mai mulţi cerşetori au fost depistaţi în Piaţa Libertăţii, parcarea din spatele Magazinului “Someşul” şi în zona bisericilor de pe strada 1 Decembrie 1918. Persoanele fără adăpost au fost identificaţi la centrala termică dezafectată de pe strada Fântânii, zona centralei termice de pe Aleea Trotuşului şi o anexă a fostei centrale de pe Aleea Mirceşti.

În aceste locaţii persoanele au făcut curăţenie înainte de a părăsi zona, iar construcţia anexă de pe Aleea Mirceşti a fost demolată.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 august 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.