Începând cu anul viitor, Guvernul introduce noi taxe pe spinarea celor care produc

Potrivit scrisorii de intenţie convenite cu Fondul Monetar Internaţional, de la anul se introduc noi taxe. Astfel, bărbaţii cu soţii casnice vor trebui să achite şi pentru acestea contribuţii la fondul de pensii şi la sănătate.

276143-taxeGuvernul va introduce de anul viitor contribuţii şi pentru copiii majori dar fără loc de muncă, acestea urmând să fie plătite de către părinţi. Noile taxe vor fi introduse de la un anumit nivel al veniturilor şi sunt destinate bogaţilor.

Se vor introduce contribuţii sociale şi pe sumele realizate pe chirii. Impozitarea proprietăţilor se va face în funcţie de modelul de utilizare a acestora.  De exemplu, cei care au case sau apartamente folosite ca magazine vor plăti mai mult.

Aceste taxe sunt destinate lărgirii bazei de impozitare şi acoperirii deficitului creat din scăderea TVA-ului la pâine de la 24% la 9 %. Astfel, ar creşte venitul minim garantat şi nivelul alocaţiilor familiare, şi s-ar acorda ajutor social familiilor sărace care se încălzesc cu electricitate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 4, 2013. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.