Ladamérczki Zoltan a câștigat concursul „Cel mai puternic bărbat” din cadrul August Fest

Cea de-a şasea ediţie a festivalului August Fest a debutat la Carei în mod energic cu o spectaculoasă competiţie sportivă, intitulată "Cel mai puternic bărbat" – concurs regional de forţă, ediţia a cincea, organizată de Direcţia de Cultură, Sport şi Turism a municipiului Carei, în colaborare cu sala de forţă FitForce.
 
20130805_192552
Luni, 5 august 2013, începând cu ora 18.00, pe terenul de handbal din Parcul dendrologic din Carei, în faţa unui public extrem de numeros, opt concurenţi şi-au pus la încercare toată forţa pentru a demonstra că sunt cei mai puternici barbaţi.
 
20130805_192503
Concursul a fost împărţit în şase probe, trasul camionului cu promoteriţe, rostogolirea cauciucului de 300 kg, îndreptări cu o maşină plină de fete, ridicarea deasupra capului a unui buştean de lemn de 100 kg, ramatul unui autoturism plin cu fete pe o distanţă de 20m, mersul fermierului – 2 greutăţi de 100 kg, un buştean de 100 kg, o nicovală de 100 kg, un butoi de 120 kg. În urma deliberării juriului format din Augustin Negrean, Adrian Nemeş şi Marius Turdean, arbitru: Daniel Mureşan. Iată clasamentul: 
 
Locul I – Ladamérczki Zoltan

Locul II – Pete-Komáromy Gergő

Locul III – Goda István

Locul IV – Gere Szabolcs

Locul V – Sebestyén Csongor

Locul VI – Szabo László

Locul VII – Szűcs Sándor

Locul VIII – Csekk Sandor

Spectatorii prezenţi au recompansat cu îndelungi aplauze eforturile concurenţilor, care au avut o misiune extrem de dificilă, însă s-au descurcat extraordinar. Concursul a fost prezentat de Paul Sarvadi. Premiile au constat în diplome, trofee, sume de bani şi  suplimente nutritive.

 
 
 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 5, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.