Gălățean prins de jandarmi în timp ce vindea adidași contrafăcuți

Jandarmii sătmăreni au efectuat mai multe acţiuni de combatere a comerţului ilicit, în pieţele sătmărene.

157652_2_644x461_adidasi-tenisi-pantofi-sport-de-toamna-adidas-fotografiiAstfel în urma acţiunilor desfăşurate în incinta Pieţei de vechituri din municipiul Satu Mare, a fost identificat D. Vasile, de 46 de ani din Galaţi, care oferea spre vânzare mai multe perechi de pantofi sport, inscripţionate cu numele unor mărci de renume, asupra cărora exista suspiciunea că sunt contrafăcute, iar la solicitarea organelor de ordine bărbatul nu a putut prezenta documentele de provenienţă.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de "punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 6 august 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.