Ce păţeşti dacă-ţi publici fluturaşul de salariu pe Instagram

Răspunsul este simplu: zbori rapid de la locul de muncă. Cel puţin asta i s-a întâmplat unui agent de vânzări de la Lacoste după ce şi-a pozat fluturaşul de salariu şi l-a făcut public. 

article_2385623_1b30dad1000005dc_805_636x382_54453700

"Nu îmi imaginam că voi fi concediat, am vrut doar să îmi exprim frustrarea legată de costul ridicat al vieţii din New York. Câştig 1.500 de dolari pe lună şi degeaba, nu le pot oferi copiilor mei o viaţă mai bună", a declarat americanul.

Potrivit Daily Mail, Wade Groom a făcut greşeala de a-şi publica poza cu salariul pe Intstagram, aplicaţia de photo-sharing a Facebook.

Managerul HR al Lacoste a anunţat la scurt timp după ce pozele au devenit virale demiterea angajatului, pe motiv că a încălcat contractul de confidenţiale pe care îl avea cu firma.

Din ce în ce mai mulţi angajaţi îşi pierd serviciul din cauza informaţiilor, pozelor şi comentariilor postate pe reţelele de socializare, scrie Daily Mail.

Sursa: realitatea.net

 


 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 9 august 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.