Seri Pozitive la Satu Mare. Tema lunii august: „Ești ce alegi să fii!”

Proiectul „Seri Pozitive” este inițiat de Asociația Schimbare Pozitivă din Cluj. Astfel de seri se organizează la Cluj, Satu Mare, București și Iași fiind gândite ca un cadru de întâlnire și împărtășire de informații și experiență, discuții pe tematici bine definite, conduse de oameni care au experiență de viață și care te inspiră spre a face schimbări pozitive în viața ta.

1052188_594757330569775_2402555_o

Sunt locul de întâlnire între cei care deja au făcut o schimbare și cei care vor să facă o schimbare în viața lor și nu știu pe ce drum să o ia. Participând la astfel de întâlniri de dezvoltare personală găsești mai ușor soluții la problemele care te frământă, socializezi, cunoști oameni noi și poți chiar lega prietenii. Tema lunii August este: „Ești ce alegi să fii!”

Alegem în fiecare clipă o cale spre evoluție, spre o viață trăită frumos în armonie cu noi înșine și cu cei din jur. Se întâmplă de foarte multe ori să rămânem ancorați în trecut și să continuăm să ne scriem povestea vieții în funcție de ce am trăit și experimentat la un moment dat fără să ne gândim la ce simțim și ce ne dorim acum, în prezent. Cum ar fi viața ta dacă vei învăța să alegi ”altfel” decât până acum? Vei da un ”reset” valorilor tale astfel încât povestea pe care o vei scrie de acum să fie în concordanță cu acestea. Cum ar fi viața ta dacă vei învăța să te eliberezi de trecut, să-ți eliberezi mintea și sufletul de tot ce nu mai ai nevoie: relații toxice, întâmplări care și-au lăsat amprenta asupra ta într-un mod negativ și te țin prizonier? Cum ar fi viața ta dacă vei învăța să faci liniște în mintea ta și vei învăța cum să comunici cu sufletul tău, să-ți asculți sufletul? La toate aceste întrebări vom răspunde împreună la Seara Pozitivă a lunii August.

  • Data: 27 August orele 18.00 – 20.00
  • Locația: Sediul Asociației Consult Școlari, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151.
  • Înscrierile se fac accesând link-ul: http://schimbarepozitiva.ro/esti-ce-alegi-s-fii/

Sunt Delia Danea, soție, mamă, fiică, prietenă, iar în plan profesional sunt psiholog și trainer, mereu alături de oameni pentru a-i îndruma să descopere frumusețea vieții de zi cu zi, să-și găsească motivația de a-și pune în practică visele, să-și (re)găsească pofta de viață și să se bucure de darurile vieții. Coordonez Proiectul ”Seri Pozitive” în Satu Mare și te invit cu drag la o seară în care să îți dai întâlnire cu tine. Îți voi fi aproape ca să înțelegi de ce e important să faci alegeri în concordanță cu ceea ce simți, cu ceea ce ești. E timpul să te eliberezi de tot ce nu mai ai nevoie pentru a face loc unei vieți trăite frumos în iubire, armonie, liniște și împlinire.

Mai multe despre activitatea mea găsiți pe site-ul http://viata-un-dar.ro/ La sfârșitul întâlnirii, participanții sunt invitați să lase o donație, cât consideră că a valorat informația pentru ei, în felul acesta contribuind la susținerea activităților Asociației Schimbare Pozitivă.

Informații și înscrieri: Delia Danea, Coordonator Proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, mail: contact@viata-un-dar.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 9 august 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.