Adrian Ștef i-a vizitat pe tinerii cu dizabilități locomotorii de la Bobald

În cursul zilei de joi, 8 august, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef i-a vizitat pe tinerii cu dizabilităţi cazaţi la situl arheologic de la Bobald.

Timp de o săptămână, 27 de copii şi tineri ce suferă de sindromul Werdnig Hoffman sau de un alt handicap locomotor cauzat de o boală rară sau comună, din întreaga ţară, participă la activităţi variate recreativ-culturale. Alături de ei, în tabăra de la Bobald sunt prezenţi şi însoţitori ai bolnavilor, respectiv voluntari. Tinerii au fost vizitaţi de subprefectul Cristian Sasu, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef şi consilierul judeţean Pinter Jozsef.

În cursul zilelor trecute, activităţile au fost mai mult decât atractive pentru mulţi din cei aflaţi în scaunul cu rotile această tabără e o ocazie excelentă de a socializa cu alţi tineri de vârsta lor, de a petrece clipe de neuitat în aer liber. Joi în tabără a poposit şi trupa de dans Rote Rose din Carei care a oferit tinerilor câteva momente încântătoare.

Bobald 2

Bobald 3

Bobald 4

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 9, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.