Simpozion medical pe tema “Actualităţi în oncologia digestivă”, la Valea Măriei

În perioada 8-11 august, la Complexul de la Valea Măriei are loc simpozionul “Zilele Medicale ale Ţării Oaşului”, ediţia a V-a, în organizarea Primăriei oraşului Negreşti-Oaş, a Spitalului Orăşenesc Negreşti-Oaş şi a Clinicii de Chirurgie IV Cluj-Napoca. Medicii specialişti prezenţi abordează în acest an tematica “Actualităţi în oncologia digestivă”.

negresti oas 3Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, prezent la deschiderea oficială a evenimentului, a vorbit despre investiţiile în sistemul sanitar sătmărean, fie că a fost vorba de investiţii privind modernizarea unor secţii de la spitalele pe care Consiliul Judeţean le are în subordine, inclusiv cel din Negreşti-Oaş, a Ambulatoriului de Specialitate din municipiul Satu Mare, ori pentru achiziţia de aparatură medicală. „Am dorit să dezvoltăm toate spitalele din judeţ pentru ca pacienţii să fie trataţi cât mai aproape de casă. Am modernizat Ambulatoriul Spitalului din Negreşti-Oaş printr-un proiect european, am reabilitat Spitalul şi Ambulatoriul din Tăşnad.”

De asemenea, Adrian Ştef a subliniat în discursul său parteneriatul pe care şi-l doreşte cu  medicii sătmăreni. „Investiţiile pe care le facem sunt atât pentru a asigura confortul necesar pacienţilor, dar şi pentru a asigura medicilor condiţii bune de lucru". 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 10 august 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.