A vrut să miroasă bine, dar l-au „mirosit” paznicii

În după-amiaza zilei de joi, 31 ianuarie, reprezentanţii unui supermarket situat pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, au sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare cu privire la faptul că un bărbat a sustras un produs din magazin.

supermarket__O patrulă de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde l-a identificat pe  S. Mircea în vârstă de 45 de ani din Satu Mare, care aflându-se la cumpărături în supermarket, a încercat să sustragă un deodorant pentru bărbaţi.

Produsul a fost găsit asupra bărbatului de către lucrătorii firmei de pază din cadrul magazinului, acesta ascunzându-l sub geacă şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească, dar a fost depistat de către porţile senzormatice de la intrare.

Jandarmii i-au întocmit tânărului, în prezenţa mamei, actele de constatare privind săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acestea fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 1 februarie 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.