Vindecătorul spiritual: Incredibila sa putere magnetică și energiile cosmice

Vindecarea suferintei cuiva prin puterea mainilor le-a parut multa vreme muritorilor de rand ca fiind un soi de miracol, manifestarea providentiala a unei interventii divine si supranaturale. Toata energia circula prin fiinta noastra. Vindecatorul constient, si mai ales cel care o face de bunavoie nu se teme de nimic si poate vindeca. Fluidul actioneaza asa cum vrea el, umple de forta si de dorinta. Vindecatorul este intotdeauna de partea vietii. Adesea, este ghidat de intuitie, care il ajuta sa evite multe obstacole.

reflex10Puterea magnetica determina la distanta logica spirituala si cea corporala. In ceea ce priveste magnetismul propriu-zis, actiunea vitala a vindecatorului este decuplata de utilizarea lucida si ordonata a fortelor primare arhetipale. In acest fel actiunea magnetismului, prin ganduri si gesturi, este insotita de incantatii si rugaciuni. Adesea, se obisnuieste transmiterea de imagini precise, in cele mai multe cazuri sub pecetea tainei. Aceste vizualizari sunt bogate in invataminte initiatice profund exacte.

Marile principii ale magnetismului nu s-au schimbat de pe vremea lui Mesmer, Puysegur sau Durville, ei reinviind Antichitatea sau epoca egipteana sau cea a atlantilor, a primilor samani si vrajitori. Energiile cosmice si telurice sunt, prin esenta, atemporale. Un practicant autentic ar trebui sa se armonizeze cu viata cosmica si energia divina. El se pune in serviciul comunitatii, al satului sau al clanului, sedentar sau nomad, in functie de loc, de situatie sau de ce trebuie sa faca. Magnetismul initiatic permite fiintei sa se ridice spre planul cosmic, sa-si infiga radacinile in profunzimile constiintei sale, si aceasta vasta imensitate care este trama universului.

Intr-un mod pragmatic, magnetismul reincarca trupul si echilibreaza energiile, linisteste spiritul si tensiunile; este o practica frecventa la vindecatorii spirituali. Actiunea sa se poate face si de la distanta. Fenomenele de telepatie sunt curente in acest caz.

Gandul vegheaza la cucerirea spatiului sacru al vindecarii magice. Cateodata, este posibil sa se produca efectul placebo. Vindecatorul traditional a luat intotdeauna in considerare importanta determinanta a autosugestiei. Fara indoiala fenomenele recunoscute de hipnoza si telepatie participa cu adevarat la procesul de vindecare. Energia specifica magnetismului curativ exista, trecand prin maini, dar si prin voce, privire si suflu.

Universul intreg este o masa informa de energie. Gandirea noastra contine lumea, esenta vitala a arhetipurilor. Ne petrecem cea mai mare parte a timpului alaturi de aceasta realitate fundamentala. Cu totii posedam tainele intelegerii samanice si stiintifice ale lumii. Samanismul si stiinta nu sunt opozabile. Ele se completeaza in mod judicios intr-o viziune cuantica a fiintei. Fara indoiala, in acest punct se deosebeste sensibilitatea instinctiva a popoarelor nomade de un rationalism propriu vietii sedentare.

Individul are in sine, in stratul cel mai profund al celulelor sale, un potential energetic si senzorial polivalent. Orice fiinta umana poate reconstrui, prin simpla forta a dorintei, paradisul de prea multa vreme pierdut si uitat al traditiei primordiale.

Un practicant autentic este in permanenta conectat la fluxul cosmic originar. Din aceasta forta fundamentala, care se afla la originea intregii vieti, se inspira vindecatorul, care este asemenea unui canal care capteaza toate undele. El redistribuie fluxul vital prin exercitiul constient al fluidelor. El echilibreaza si pune in armonie diferitele manifestari ale psihicului. El are un rol de intermediar al fortelor cosmice.

Constiinta atenta a vindecatorului pare sa-l anunte dinainte despre orice fel de obstacol si de neintelegeri. Actul insusi de-a vindeca, de a calma durerea altuia este o conectare reala cu fortele invizibilului, pentru ca tot ceea ce este divin exista vesnic, constiinta inregistrand imaginile cosmosului pentru a putea sa le redistribuie altfel in practica psihica a sensurilor.

Recurgem la cuvant, la vibratiile secrete ale cuvantului, pentru a linisti si a consola, a admonesta sau a pune in garda. Vindecatorii traditionali cunosc rolul fundamental al prevenirii. Adesea dau dovada de o veritabila intelepciune populara, de un bun-simt taranesc foarte solid inradacinat intr-o perceptie ultra- sensibila a originilor pamantesti.

Sursa: almeea.com

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 10, 2013. Filed under Mistere. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *