Mașină furată din Franța, oprită la Negrești

Poliţiştii de frontieră cercetează un sătmărean care conducea un autoturism Renault Megane ce figurează ca fiind căutat de autoritățile franceze pentru confiscare. Mașina, în valoare de aproximativ 5.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul S.P.F. Negrești Oaș.

Miercuri, 31 ianuarie, puțin după miezul nopţii, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negrești Oaș au oprit pentru control, pe DN 19, un autoturism marca Renault Megane, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare franceze. Mașina era condusă de Ghiță Lucian C., în vârstă de 23 de ani, din Vama.

DSC03637

Polițiștii de frontieră i-au solicitat conducătorului auto să prezinte la control actele sale și documentele mașinii. Tânărul însă nu a putut prezenta niciun act pentru autoturism, spunând că mașina a împrumutat-o de la o cunoștință, dar nu a primit și documentele. În urma verificărilor efectuate, lucrătorii P.F. Negreşti Oaş au constatat că mașina figurează ca fiind căutată de către autoritățile fanceze pentru confiscare.

DSC03641

Conducătorul auto este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt, iar autovehiculul, în valoare de aproximativ 5.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Negrești Oaș până la finalizarea cercetărilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 1, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.