Asociaţia „I.C. Brătianu” Satu Mare şi Organizaţia Femeilor Liberale Satu Mare iniţiază o nouă campanie „Girafa”

Fiecare dintre noi ne aducem aminte cu emoție de prima zi de școală. Princhidei fiind, clasa întâi am așteptat-o cu sufletul la gură: să deschidem abecedarul şi cartea de matematică pentru a vedea ce este nou la şcoală faţă de ce ştiam de la grădiniţă. Cu emoţii au trecut şi părinţii noștri de prima zi de școală sperând într-un început cât de bun pe drumul vieții, al copiilor lor.

girafa3Din păcate sunt copii și părinți care nu au avut atât de mult noroc și trebuie ajutați pentru a nu fi marginalizați. A fi sărac nu este un handicap. Pentru a sprijini copiii la început de an şcolar, în condiții cât mai bune, intervin ca și în fiecare an, Asociaţia I. C. Brătianu Satu Mare şi Organizaţia femeilor liberale Satu Mare.

Desfăşuram o nouă campanie caritativă ”Girafa-ghiozdanul liberal” în supermarketurile din oraş pentru aproximativ 100 de familii cu stare materială precară aflate în baza de date a Partidului Național Liberal Satu Mare. Voluntarii inimoși din cadrul Asociaţiei I.C. Brătianu stau zi de zi lângă ”Girafă” și îndeamnă oamenii la acte de caritate. Le mulțumim pentru implicare!

Prin intermediul “Girafei” sătmărenii pot dărui ghiozdane, rechizite, dulciuri şi jucării. Prin donații, în numărul lor, multe sau puține, sperăm că vom reuși să aducem o rază de bucurie, sperantă şi căldură în sufletele acestor copii.

Asociaţia I. C. Brătianu Satu Mare şi Organizaţia femeilor liberale Satu Mare vă mulţumesc pentru contribuţie şi vă doresc să fiţi cât mai bogati sufleteşte, cât mai aproape de semeni, pentru că împreună vom reuşi! “Sărac nu este acela care nu a avut niciodată nimic, cu adevărat sărac este cel care nu a ajutat niciodată pe nimeni”

Asociaţia I. C. Brătianu Satu Mare şi Organizaţia Femeilor Liberale Satu Mare                              

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 8, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.