O sâmbătă relaxantă la Carei, la cea de-a şasea ediţie a Festivalului Zmeielor

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, între orele 12.00 şi 18.00 a avut loc ce-a de-a şasea ediţie a Festivalului Zmeielor la Ştrandul Termal din Carei. Având în vedere că şi vremea a ţinut cu participanţii, au existat toate ingredientele pentru o zi plină de distracţie.
 
Într-o atmosferă de relaxare şi bună dispoziţie, bunici, părinţi şi copii au venit fiecare cu zmeie confecţionate sau le-au confecţionat la faţa locului după care s-au întrecut în a le înalţa şi a le menţine în aer.
 
S-au mai confecţionat avioane din hârtie, au avut loc demonstraţii de tir cu arcul şi competiţii de airsoft. Doritorii au putut adopta un câine sau o pisică, fiind prezenţi la eveniment şi membrii ai Asociaţiei „Puffi” care au organizat un târg de adopţii de animale.
 
Au fost oferite peste cincizeci de diplome de participare şi diplome speciale pentru cel mai frumos zmeu şi zmeul cel mai sus înălţat, din partea organizatorilor: Centrul Cultural Carei, Direcţia de Cultură şi Sport Carei şi Asociaţia Sportivă „Corvus Regia”.
052
079
106
154
 
 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 30, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.