Consiliul Județean va închiria începând de la 4.000 lei/lună spații din Policlinica Veche

Consilierii județeni au aprobat în ședința de luni, 28 octombrie proiectul de hotărâre care prevede închirierea unor spații din Policlinica Veche. Președintele Adrian Ștef și vicepreședintele Mircea Govor au explicat că spațiile în suprafață de 178 mp vor fi scoase la licitaţie publică prin strigare firmelor specializate pe servicii medicale.

policlinica-vechePractic, spațiul fostei farmacii va fi scos la licitație tot pentru o farmacie, iar în partea apropiată de lângă aceasta se dorește închirierea de spații pentru servicii precum computer tomograf, RMN, endoscopie, colonoscopie, mamografie. Firmelor interesate li se oferă spații în care să-şi monteze aparatura. În ambulatoriu nu vor fi cabinete medicale particulare, ci doar cabinetele aparţinând Spitalului Judeţean.

Mircea Govor a explicat că aceasta este soluţia cea mai bună întrucât se oferă servicii complete într-un singur loc şi se mai percep bani pe chirie. Nu avem aparatură de ultimă generaţie, vom aduce aici firme cu aparatură, nu mai trebuie să aducem noi bani, o să beneficiem şi de chirie. Nu avem de unde să cumpărăm aparate de milioane de euro“, a declarat vicepreşedintele Mircea Govor.

Vicepreşedintele CJ a estimat că valoarea chiriilor va începe de la 4.000 de euro/lună pentru toate spaţiile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 28, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *