Satu Mare, din nou la X Factor. Ziaristul-rocker Florian Opre Zazula a luat trei de DA

Sătmăreanul Florian Opre Zazula are 34 de ani, este puțin mai mult tatuat, însă pare un suflet sensibil. Are în vene rock-ul și și-ar dori să cânte pe cele mai mari scene ale lumii. Este în viața de zi cu zi ziarist, dar rockul este marea lui pasiune.

satmarean-x-factorAșa că a venit la X Factor pentru a începe cursa… muzicală. Îl ia în primire Bittman: “Parcă ar căra greutăți, așa intră.” Și-l invită să se prezinte. Astfel, aflăm că, după căsătorie, a păstrat numele ucrainean al soției, “Zazula”, ce înseamnă “cuc”.

Tot Bittman îl pune să-și desfacă părul lung prins în coadă, de rocker. Delia îi admiră culoarea superbă, naturală. Și trece la treabă, adică la cântat. Îi iese bine. Cheloo, suspicios, îl aprobă din cap.

Pentru încurajarea genului și pentru că anul trecut competiția a fost câștigată de un rocker, Bittman îi dă DA și Delia, la fel. Cheloo nu se dă înapoi nici el. Tot DAAA. De trei ori pentru un sânge de rocker!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 12 noiembrie 2013. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.