Sâmbătă la Carei are loc cea de-a treia ediție a Cupei Memoriale „Hágó Árpád” la fotbal de sală

Sâmbătă, 30 noiembrie 2013, va avea loc cea de-a treia ediție a Cupei Memoriale "Hágó Árpád" la fotbal de sală, la care vor participa șase echipe din Carei, Mátészalka și Polgár.
 
fotbal de salaManifestările vor începe de la ora 11.00 cu un moment de reculegere la cimitirul reformat din Carei, iar de la ora 12.00 în Sala de Sport a Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” vor avea loc meciurile din cadrul cupei memoriale. Premiile vor consta în diplome si cupe.
 
Hágó Árpád Ferenc a fost consilier local și vicepreședinte al clubului de fotbal „Victoria” din Carei. A fost un iubitor al sportului, susținând de fiecare dată când a avut ocazia evenimentele sportive. A încetat din viață în 2010.
 
În cadrul manifestării sportive, Direcția de Cultură și Sport va înmâna patru premii unor tinere speranțe ale fotbalului careian de la grupele A și B juniori ai clubului „FC Victoria 2008”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 26, 2013. Filed under Sport  , Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.