Adrian Ştef semnalează întârzieri semnificative la cele 5 contracte de investiţii semnate de Apaserv Satu Mare

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef consideră că proiectul finanţat din fonduri europene şi care presupune modernizarea şi extinderea infrastructurii de apă-canal din judeţul Satu Mare este în pericol din cauza întârzierilor, existând riscul aplicării unor corecţii financiare. În cadrul unei conferinţe de presă susţinute marţi, 9 decembrie, Ştef a declarat că a avut o şedinţă cu primarii din Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Apă pentru a analiza stadiul proiectului implementat de Apaserv.

adrian-stef1„Există riscul de a pierde anumite porţiuni din acest mare proiect din cauza întârzierilor înregistrate. Unele întârzieri sunt cauzate de litigiile din instanţă, dar şi datorită procedeului de elaborare a proiectului şi a documentaţiei de atribuire, a birocraţiei excesive dar şi a problemelor care ţin exclusiv de Apaserv. Sunt probleme pe care vrem să le semnalăm pentru a nu pierde acest proiect care este în valoare de 102 milioane de euro. Am cerut, împreună cu primarii Consiliului de Administraţie de la Apaserv să analizeze toate aceste probleme şi să evalueze activitatea Consiliului Director de la Apaserv şi a tuturor celor implicaţi în acest proiect”, a declarat Ştef.

Potrivit celor declarate de preşedintele CJ Satu Mare, s-au înregistrat întârzieri mari şi în contractul de achiziţie de autospeciale dar s-au înregistrat întârzieri semnificative şi la cele cinci contracte de investiţii semnate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 10, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *