Fundaţia Hans Lindner a oferit cadouri de Moş Nicolae unui număr de 500 de copii din Satu Mare

Mosul-Hans-Lindner-1Cu ajutorul Fundaţiei Hans Lindner din Satu Mare, 500 de copii de grădiniţă şi şcoală primară au fost surprinşi cu cadouri de Moş Nicolae. Tiberiu Koczinger, directorul fundaţiei a afirmat că aceste pachete sunt valoroase datorită emoţiilor împărtăşite de copiii din Germania în momentul pregătirii acestora pentru tovarăşii lor din România. Pe lângă tradiţionalele dulciuri, în pachete s-au găsit obiecte necesare copiilor cu vârstă cuprinsă între 4 şi 10 ani, de la periuţă şi pastă de dinţi până la creioane colorate, caiete, penare, stilouri şi altele.

Luni, 9 decembrie, sala de sport din Oraşul Nou a devenit neîncăpătoare pentru copiii din Remetea Oaş, Prilog, Mujdeni, unde cu mic cu mare s-au adunat să-l întâmpine pe moș, cu cântece de bucurie şi colinzi cadourile venite din Bavaria. Din Oraşu Nou maşina încărcătă cu cadouri a luat direcţia Potăului, localitate în care, copiii de şcoală şi grădiniţă au beneficiat de pachetele colorate şi ambalate frumos.

Caravana cadourilor a continuat în localităţile din zona Tăşnadului: Săuca, Căuaş Ghenci. Directorul fundaţiei Hans Lindner a mai declarat că intenţionat sunt căutate acele localităţi îndepărtate şi greu accesibile, unde poate viaţa este mai anevoioasă, iar în aceste locuri cadourile își găsesc mai bine rostul, bucuria primirii cadourilor fiind împărtăşită şi bine-venită.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 11, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *