A încercat să aprindă focul și a ajuns cu arsuri grave la Spitalul Clinic de Arși din București

elicopter-SMURDÎn data de 17 martie 2014, în jurul orei 20.15, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a fost adus, cu ambulanța, un pacient, o femeie în vârstă de 47 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Satu Mare, Constantin Demian, pacienta a prezentat arsuri de gradul I, II și III pe circa 45 la sută din suprafața corpului, pe față, mâini, antebrațe, torace și membrele inferioare. Arsurile au fost provocate accidental, prin flacără provenită de la benzina aruncată peate lemnele de foc din sobă.

Conform protocolului pentru asemenea situații, s-a solicitat un avion pentru transferarea pacientei într-o clinică de specialitate. În consecință, în seara zilei de ieri, în jurul orei 22.30, pacienta a plecat cu un avion de pe Aeroportul Satu Mare, la Spitalul Clinic de Arși din București.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 18, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *