Echipa de baschet feminin CSM Satu Mare a vizitat Liceul Teoretic și Castelul Károlyi din Carei

La invitația Direcției de Cultură și Sport a municipiului Carei, echipa de baschet feminin CSM Satu Mare a făcut o vizită în municipiul Carei.

Primul punct al vizitei a fost Liceul Teoretic din Carei, unde sportivele au jucat trei meciuri demonstrative a câte zece minute fiecare cu o echipă de fete și două echipe de băieți, elevi ai liceului, pregătiți de profesorul Herman Csaba. După minisesiunea de autografe și fotografii alături de elevi și profesori, directorul liceului, Zsidó Sándor le-a condus pe sportive prin principalele locații din liceu și le-a prezentat instituția de învățământ. Acestea au rămas impresionate condițiile pe care le-au găsit la liceu și de ospitalitatea de care au dat dovadă careienii.
 
După vizita la liceu, baschetbalistele, alături de antrenori și staff au poposit pentru o oră la Castelul Károlyi, unde au vizitat expozițiile existente și au făcut fotografii cu cei prezenți. La finalul vizitei, acestea au mulțumit pentru amabilitatea cu care au fost primite și au promis că se vor întoarce la Carei în cel mai scurt timp, dar cu ocazia organizării unui turneu sportiv mai complex.
 
DSC_5166r
DSC_5146r
 
 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 19, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.