Altfatter Tamás Ferenc a fost instalat în funcția de subprefect al județului Satu Mare

În data de 24 martie, la sediul Instituției Prefectului Județului Satu Mare a avut loc instalarea în funcția de subprefect a lui Altfater Tamas Ferenc. La eveniment au participat ministrul Mediului, Korodi Attila, directorul general din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Direcției Generale pentru Îndrumarea și Controlul Instituției Prefectului, Constantin Mihart, prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, senatorul Pataki Csaba, deputatul Kereskenyi Gabor, vicepreședinții Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor și Rudolf Riedl, alături de directori ai instituțiilor județene, primari și viceprimari, membri marcanți ai UDMR-ului.

10147269_655774307791386_835950650_oConstantin Miharț a dat citire Hotărârii de numire în funcția de subprefect a lui Altfatter Tamás Ferenc. S-a subliniat că această numire reprezintă normalitatea spre o cooperare mai bună, știind că în județul Satu Mare este o toleranță între etnii. În cuvântul său senatorul UDMR Pataki Csaba a arătat că noul subprefect este un bun specialist, echilibrat care va asigura un parteneriat corect și perfect.

Mircea Govor a spus că: ”În județul Satu Mare funcționează o normalitate permanentă, chiar eu am insistat ca această funcție să fie ocupată de la UDMR, astfel să facem politica guvernului și în județul Satu Mare. Noul subprefect este tânăr și cu un CV care îl recomandă. Suntem convinși că noua colaborare cu UDMR-ul va fi corectă și onestă”. Au mai luat cuvântul deputatul UDMR Kereskenyi Gabor și vicepreședintele CJ Satu Mare, Rudolf Riedl.

Noul subprefect a depus jurământul și l-a semnat. El i-a asigurat pe cei prezenți că este capabil să contribuie la normalitate și echilibru în conducerea județului Satu Mare. În încheiere, prefectul dr. Eugeniu Avram, l-a felicitat pe noul subprefect, dorindu-i succes în activitate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 24, 2014. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *